Servicii

În calitate de astrolog profesionist, efectuez următoarele studii:

Servicii RAPIDE și ACCESIBILE

Toate cele 8 servicii din această categorie se livrează în format scris word sau format audio mp3 (în funcție de problema semnalată), trimis ca atașament la mail împreună cu factura scanată. Spre deosebire de o convorbire telefonică al cărei conținut se pierde sau se distorsionează în timp, acest gen de prezentare este stabil și conținutul serviciului se poate citi/asculta ori de câte ori se dorește. Pentru a solicita un anumit studiu, acționați butonul Comandă acum! din dreptul lui, care te va direcționa automat spre un Formular de Comandă situat pe pagina de Contact a site-ului. Completează corect și complet toate rubricile lui și apoi acționează butonul Trimite comanda pentru a trimite comanda ta.

KARMĂ DE IUBIRE (KI)   100 RON / 20 EUR

„De ce nu am noroc în dragoste?” „Cum pot să am relaţii calde cu cei la care ţin?” „Unde greşesc de nu pot să păstrez un partener?”
Acestea sunt întrebări pe care ţi le poţi pune dacă ai o relaţie nefericită sau chiar ai experimentat mai multe eşecuri în dragoste. Prezentul serviciu îţi oferă răspuns la această necunoscută şi îţi poate oferi un ghid pentru a evita neplăcerile unei karme negative în relaţiile tale de iubire.

Comandă acum!

PROBA CEA MAI GREA (PR)   100 RON / 20 EUR

„Care sunt domeniile de viaţă unde aş putea avea cele mai mari dificultăţi? Ce aş putea face ca să le evit sau măcar să le depăşesc mai uşor?”
Dacă ai probleme de mai mult timp într-un anumit sector al vieţii tale, ai putea să-ţi pui aceste întrebări. Sau poate eşti atât de prevăzătoare că ai vrea să ştii de dinainte unde ai putea să întâlneşti, de-a lungul vieţii tale, piedici şi necazuri şi ai dori să fii pregătită. Dacă ştii unde şi cum, aproape ai rezolvat problema: restul depinde de tine! Dacă te afli în una din aceste situaţii, să ştii că aici poţi afla răspunsuri la toate acestea.

Comandă acum!

SUFLETUL-PERECHE (SP)   100 RON / 20 EUR

„Ce şanse am, în această viaţă, să întâlnesc sufletul-meu pereche? Ce fel de bărbat ar trebui să fie cel cu care aş putea avea cea mai bună relaţie? Ce ar trebui să fac ca să-l găsesc şi să-l păstrez?”
Acestea sunt întrebări pe care orice femeie şi le pune cel puţin o dată în viaţă. Chiar dacă ai avut o relaţie eşuată sau mai multe, trebuie să ştii că şi tu ai dreptul la fericire. Acest serviciu îţi arată cum poate fi cel pe care îl cauţi de atâta timp sau poţi să recunoşti că deja l-ai găsit, dar nu ai ştiut să-l faci să rămână lângă tine. Mulţi oameni au a doua şansă şi cei mai norocoşi dintre noi au chiar mai multe, aşa că, pentru fericirea ta, eşti datoare să încerci. Întâlnirea cu sufletul pereche este, cel mai adesea, un eveniment unic într-o viaţă de om. Ar fi păcat să îl ratezi că nu ai ştiut!

Comandă acum!

MISIUNEA ACESTEI VIEŢI (MI)   100 RON / 20 EUR

„Care este misiunea mea pe pământ? Ce aşteaptă Creatorul de la mine? Ce ar putea să mă împiedice să-mi împlinesc destinul?”
O persoană care ajunge destul de evoluată, la un anumit moment al vieţii, îşi poate pune aceste întrebări. Alţii sunt însă nevoiţi să şi le pună atunci când se lovesc de tot felul de piedici care apar, aparent inexplicabil, în calea lor. Fiecare om s-a încarnat dintr-un anumit motiv şi de aceea, îndeplinirea misiunii sale este cheia fericirii sale. Atât timp cât această misiune îţi este necunoscută, poţi să te forţezi să obţii lucruri şi să ajungi în situaţii care nu îţi sunt de folos sau chiar îţi fac rău. Acest serviciu îţi arată de ce ai venit aici şi acum, pe acest pământ!

Comandă acum!

CARIERĂ ŞI SUCCES (CS)   100 RON / 20 EUR

„Care este profesia cea mai potrivită pentru mine?” „Cum aş putea avea mai mult succes în viaţă?”
Într-o lume tot mai competitivă, a şti să-ţi foloseşti talentele este o garanţie pentru succes profesional şi social. Un tânăr se poate orienta uşor către o carieră care nu i se potriveşte, dar care este la modă. Nici cei ajunşi la jumătatea vieţii nu sunt scutiţi de provocările în carieră şi uneori o reorientare profesională este singura şansă pentru a merge mai departe şi a-şi asigura un trai decent sau chiar prosper. Dacă vrei să fii un om informat, care ştie exact unde ar avea cele mai mari şanse să reuşească şi care sunt cauzele pentru care a dat greş până acum, acest serviciu îţi poate fi un ghid foarte util.

Comandă acum!

BOGĂŢIE ŞI NOROC (BN)   100 RON / 20 EUR

„Cum aş putea face să câştig mai mulţi bani?” „În ce domeniu de viaţă se află norocul meu?”
Dintodeauna, oamenii şi-au dorit să aibă bani şi noroc căci într-adevăr, deşi acestea nu sunt suficiente pentru a fi fericit, au o contribuţie majoră la satisfacţia personală. E drept că bogăţia poate fi de mai multe feluri, ca şi norocul: unii pot avea bani, dar pot să nu aibă o familie fericită; alţii pot avea noroc de parteneri, dar copiii îi dezamăgesc, ş.a.m.d. Dacă vrei să ştii însă ce ţi-a pus destinul în „coşul vieţii” şi cum ai putea folosi mai bine ce ai primit fără efort, acesta este serviciul care te poate lămuri despre asta.

Comandă acum!

SĂNĂTATE ŞI VINDECARE (SV)   100 RON / 20 EUR

„Care sunt zonele sensibile din punctul de vedere al sănătăţii?” „Unde există posibilitatea cronicizării unor afecţiuni?” „Ce tip de tratament poate avea cel mai bun efect în ceea ce mă priveşte?”
Fiecare persoană se naşte cu anumite predispoziţii spre îmbolnăvire, dar dacă se va îmbolnăvi sau nu depinde şi de regimul său de viaţă. Cineva care are o sensibilitate pe zona plămânilor şi care fumează are cele mai mari şanse să facă o afecţiune gravă în acest sector. Acest serviciu nu are rol de diagnostic şi consultarea lui nu exclude şi nu compensează consultarea unui medic în cazul prezenţei unor suferinţe. El oferă însă informaţii preţioase despre verigile slabe ale corpului tău.

Comandă acum!

VREAU RĂSPUNS! (VR)   100 RON / 20 EUR

„Mă voi căsători cu prietenul meu actual?”, „ Sunt compatibilă cu persoana X?”, „Voi reuşi să-mi găsesc serviciu în următoarea perioadă?”, „Voi avea copii vreodată?”, „Voi pleca în străinătate în urmatoarele 6 luni de zile?” „Cum va evolua afacerea pe care o am în prezent?”, „Voi reuşi să scap de datorii în următoarele 6 luni de zile?”
Se pot pune diferite întrebări din cele mai variate domenii, despre evoluţia unei relaţii, a situaţiei financiare, despre posibilitatea unei mutări în străinătate sau cu locuinţa, despre şansele schimbării serviciului sau de obţinere a unuia, etc. Condiţia este ca ele să fie simple, precise, clare şi să dai informaţii despre chestiunea respectivă. Dacă întrebi de o relaţie, spune în ce constă relaţia şi stadiul în care se află ea, la momentul întrebării. Într-un fel se interpretează o relaţie la distanţă, via internet, altfel alta care durează de mai mult timp şi în care au apărut probleme şi cu totul altfel o relaţie care s-a întrerupt şi de fapt se întreabă despre o reluare a ei. Prin acest serviciu, se obţin informaţii preţioase ce pot ajuta la rezolvarea unor situaţii dintre cele mai diverse.

Comandă acum!
Servicii COMPLEXE

HOROSCOP NATAL COMPLET (HNC)   250 RON / 50 EUR

Vezi exemplu pentru acest serviciu
Este primul pas spre aflarea destinului tău și conține informații despre toate domeniile vieții. El îți poate arăta laturi ascunse ale personalității, care îți sunt dușmanii interiori și cum să lupți cu ei, care sunt cele mai importante teste și dificultăți cu care te vei confrunta în această viață. Nici un horoscop previzional nu va contrazice ce indică horoscopul natal. Singura limită a horoscopului natal este că el nu precizează în timp evenimentele pe care le anunță, lucru pe care îl face însă cu succes horoscopul previzional. Acest studiu este livrat în format scris word, are 15-18 pagini și are 5 capitole: Cap.I.PERSONALITATEA 1.Temperamentul 2.Intelectul; Cap.II.VIAȚA SOCIALĂ, CARIERA ȘI BANII 1.Serviciul 2.Cariera 3.Câștigurile și pierderile; Cap.III.RELAȚIILE AFECTIVE 1.Dragostea 2.Căsătoria; Cap.IV.SĂNĂTATEA 1.Predispoziții 2.Boli acute 3.Boli cronice; Cap.V.KARMA 1.Sensul acestei vieți 2.Planete retrograde.
*Corecția orei de naștere este inclusă în prețul serviciului, dacă eroarea nu este mai mare de o oră (+/- 30 de minute).
**Este necesară data de naștere în format zi/lună/an/oră/locul nașterii. Treceți în căsuța pentru Oră din Formularul de Comandă ora de naștere cunoscută și specificați în căsuța Mesaj posibila eroare(+/-).

Comandă acum!

STUDIU de COMPATIBILITATE (SC)   300 RON / 60 EUR

Vezi exemplu pentru acest serviciu
Analizează compatibilitatea dintre tine și partener/ă după patru criterii: 1.Personalitate(temperamental) care arată cât de bine vă potriviți în felul vostru de a fi și cât de compatibile sunt temperamentele voastre; 2.Fizic(sexual) care reflectă cât de mare este atracția fizică între voi și cât de bine vă armonizați din punct de vedere sexual; 3.Sentimental(afectiv) care arată cât de mult vă iubiți și cât de bine reușiți să exprimați acest sentiment unul față de celălalt; 4.Mental(intelectual) care arată dacă aveți concepții de viață asemănătoare și cât de bine comunicați.
Scopul acestui serviciu este să arate punctele tari, dar mai ales pe cele slabe, ale relației tale și deși nu garantează el singur o relație reușită, vă poate ajuta să preveniți sau să treceți mai ușor peste perioadele dificile din cuplu. Acest studiu este livrat în format scris word, are 10-15 pagini și are următoarea structură: Cap.I.TEMELE NATALE 1.Personalitatea; 2.Relații afective; Cap.II.COMPATIBILITATEA 1.Generală; 2.Particulară; Cap.III.CONCLUZII ȘI SFATURI.
**Sunt necesare datele de naștere ale ambilor parteneri în format zi/lună/an/oră/locul nașterii. Se acceptă pentru partener/ă necunoașterea orei de naștere. Treceți în căsuța pentru Oră din Formularul de Comandă ora de naștere cunoscută și specificați în căsuța Mesaj posibila eroare(+/-). Tot în Mesaj, dați datele de naștere ale partenerului sau partenerei, după caz.

Comandă acum!

HOROSCOP PREVIZIONAL ANUAL (HPA)   300 RON / 60 EUR

Vezi exemplu pentru acest serviciu
Se face pentru un an de zile, de la o aniversare la alta și oferă informații despre ce se va petrece semnificativ în perioada respectivă în toate domeniile vieții (relații, carieră, finanțe, sănătate). Acest studiu nu se poate face pe 2,3 sau 5 ani pentru că nu se poate ști unde o să fii la aniversările următoare și fiecare an depinde și de ce ai făcut sau nu ai făcut în anul anterior. Destinul nu este stabilit dinainte în cele mai mici amănunte, ci este influențat și de acțiunile tale (de doza personală de liber-arbitru). Doar încercările majore sunt stabilite cu certitudine în cartea vieții.
Acest studiu se trimite în format scris word, are 10-12 pagini și conține: Cap.I.Progresii; Cap.II.Tranzite; Cap.III.Revoluția solară(anuală).
**Este necesară data de naștere în format zi/lună/an/oră/locul nașterii și localitatea în care v-ați petrecut ultima aniversare. Treceți în căsuța pentru Oră din Formularul de Comandă ora de naștere cunoscută și specificați în căsuța Mesaj posibila eroare(+/-). Tot în căsuța Mesaj, indicați localitatea în care v-ați petrecut ultima aniversare.

Comandă acum!

HOROSCOP PREVIZIONAL REDUS (HPR)   150 RON / 30 EUR

Vezi exemplu pentru acest serviciu
Este un studiu previzional care acoperă o perioadă de 6 luni de zile, cu orice dată de începere (nu e condiționat de aniversare) și oferă informații cu privire la evenimentele are pot avea loc în acel interval de timp. El se bazează pe tehnica tranzitelor planetare și este livrat în format scris word și un conținut de 4-5 pagini.
**Este necesară data de naștere în format zi/lună/an/oră/locul nașterii și localitatea în care v-ați petrecut ultima aniversare. Treceți în căsuța pentru Oră din Formularul de Comandă ora de naștere cunoscută și specificați în căsuța Mesaj posibila eroare(+/-).

Comandă acum!

ASTROTAROT (AT)   250 RON / 50 EUR

Vezi exemplu pentru acest serviciu
AstroTarot (AT) este un studiu combinat, care folosește atât astrologia cât și tarotul și prin care puteți primi răspunsuri la 3(trei) întrebări punctuale și una generală. Întrebarea generală poate fi la alegere una din variantele: a)o întrebare suplimentară adresată tarotului; b)un mic studiu previzional (numai tranzitele planetare) pe o perioadă de 6 luni de zile; c)o mini compatibilitate cu altă persoană, dacă este vorba de o relație. Deoarece se folosește și tarotul, va fi necesar să trimiți – pe lângă datele de naștere (anul/luna/ziua/ora și locul nașterii) și o fotografie de-a ta clară și destul de recentă (poate fi și mai veche, dar să nu fie schimbări semnificative ale înfățișării). În ceea ce privește întrebările care privesc relațiile tale cu altă persoană (iubit, soț, copil, prieten/ă, etc) trebuie să indici numele mic al acesteia și fie date de naștere (fără oră), fie o fotografie de orice fel (nu este obligatoriu, dar dacă ai, va ajuta mult la precizia interpretărilor). Explică pe scurt și cu claritate situația existentă în fiecare domeniu de care întrebi, căci toată interpretarea pornește de la situația existentă: aceeași carte de tarot, același aspect astrologic înseamnă ceva într-o relație care de-abia se începe (uneori este doar un contact la distanță), altceva într-una care există de ceva timp și merge bine și cu totul altceva într-una care se confruntă cu probleme sau chiar există o separare. Viitorul nu poate fi rupt de prezent. Pentru ghidare în conceperea întrebărilor, citește recomandările de la serviciul următor Studiu de Tarot(ST).
Acest serviciu este livrat fie în format audio mp3, fie combinat (partea de astrologie, respectiv mini previzionalul și mini compatibilitatea în format scris word și partea de tarot în format audio mp3). Partea scrisă, în format word, poate avea 2-4 pagini, iar partea audio mp3 poate fi de 20-30 minute.
**Este necesară data de naștere în format zi/lună/an/oră/locul nașterii. Treceți în căsuța pentru Oră din Formularul de Comandă ora de naștere cunoscută și specificați în căsuța Mesaj posibila eroare(+/-). E nevoie de fotografie pentru dvs și eventual pentru persoane despre care puneți întrebări. Dacă nu cunoașteți deloc ora dvs de naștere, specificați în Mesaj.

Comandă acum!

STUDIU de TAROT (ST)   250 RON / 50 EUR

Vezi exemplu pentru acest serviciu
Studiul de Tarot (ST) este un studiu care răspunde la 3(trei) întrebări prin intermediul folosirii cărților de tarot sau Lenormand. Cele trei întrebări la care dorești răspunsuri trebuie să fie clare, specifice și să se refere la situații concrete, particulare de viață. Trebuie să indici datele tale de naștere: anul/luna/ziua și locul nașterii(nu e obligatoriu să-ți cunoști și ora, dar dacă o oferi, poate aduce un plus de informații). De asemenea, trebuie să trimiți o fotografie de-a ta clară și destul de recentă (poate fi și mai veche, dar să nu-ți fi schimbat semnificativ înfățișarea). În ceea ce privește întrebările care privesc relațiile tale cu altă persoană (iubit, soț, copil, prieten/ă, etc) trebuie să indici numele mic al acesteia și fie date de naștere (fără oră), fie o fotografie de orice fel (nu este obligatoriu, dar dacă ai, va ajuta mult la precizia interpretărilor). Explică pe scurt și cu claritate situația existentă în fiecare domeniu de care întrebi, căci toată interpretarea pornește de la situația existentă: aceeași carte de tarot, același aspect astrologic înseamnă ceva într-o relație care de-abia se începe (uneori este doar un contact la distanță), altceva într-una care există de ceva timp și merge bine și cu totul altceva într-una care se confruntă cu probleme sau chiar există o separare. Viitorul nu poate fi rupt de prezent.
NU pune întrebări care privesc exclusiv alte persoane (despre viața unei prietene, a amantei soțului, despre prietena fiului, etc). Dacă nu poți intra în casa cuiva neinvitat/ă, cu atât mai puțin nu ai dreptul să scotocești în viața altcuiva. NU pune întrebări direct despre când se va petrece un eveniment, căci nu întotdeauna se poate vedea acest lucru. Uneori mai sunt anumite lucruri care trebuie să se petreacă și numai după aceea evenimentul respectiv este stabilit cu certitudine. Poți întreba însă dacă e posibil să se petreacă acel eveniment într-un anume interval de timp (6 luni/un an) și dacă Divinitatea consideră că îți este de folos să știi asta, îți va transmite prin intermediul tarotului. În sfârșit, NU pune întrebări despre moartea cuiva, a ta sau a altcuiva.
Ai mai jos mai multe exemple de întrebări pentru a te putea orienta:

• Ce gândește și simte ...(numele mic) pentru mine?
• Sunt șanse să am un iubit în următoarele 6 luni de zile?
• Mă voi împăca cu ...(numele mic), fostul meu soț/iubit?
• Ce ar trebui să fac pentru a-mi salva căsnicia? Sau pentru a merge mai bine relația mea cu ...(numele mic)?
• Ce ar trebui să fac: să rămân cu X sau să aleg să fiu cu Y? (vei vedea cum va decurge situația în ambele variante și numai TU vei face alegerile, dar în cunoștință de cauză)
• Voi avea copil vreodată?
• Voi reuși să plec la muncă în străinătate în următoarele 6 luni?
• Ce trebuie să fac pentru a avea o relație mai bună cu șeful meu și cu colegii de serviciu?
• Voi reuși să-mi găsesc în următoarele 6 luni un alt loc de muncă?
• Ce ar trebui să fac: să renunț la actualul loc de muncă sau să-l păstrez?
• Care este cauza adevărată pentru care fostul meu iubit ...(numele mic) a întrerupt relația cu mine?

Un răspuns nefavorabil la o anumită întrebare sau nu atât de pozitiv pe cât îți dorești, NU TREBUIE să te facă să renunți la calea pe care ai ales-o și pe care ți-o dorești, ci te ajută să te pregătești ca să faci față obstacolelor și să le depășești. Termenele pe care le folosește tarotul, ca și orice altă formă de divinație, nu sunt stabilite odată pentru totdeauna pentru că depind și de atitudinea ta față de problema respectiva. Atunci când se dorește intens un anumit lucru și tarotul arată că se îndeplinește, iar tu ești foarte activă și acționezi în direcția împlinirii acelui lucru, lucrurile se petrec mai repede, iar intervalul se scurtează. Invers, cu cât aștepți totul de la destin și lași ocaziile să treacă pe lângă tine, lucrurile se petrec mai târziu sau cu jumătăți de măsură.
Foarte important! Nu se poate răspunde decât la întrebările puse în nume propriu. Orice întrebare pusă în numele altcuiva va primi răspuns eronat!
Acest studiu se livrează numai în format audio mp3, având o durată de 30-40 minute.
**Este necesară data de naștere în format zi/lună/an/oră/locul nașterii. Treceți în căsuța pentru Oră din Formularul de Comandă ora de naștere cunoscută și specificați în căsuța Mesaj posibila eroare(+/-). E nevoie de fotografie pentru dvs și eventual pentru persoane despre care puneți întrebări. Dacă nu cunoașteți deloc ora dvs de naștere, specificați în Mesaj.

Comandă acum!