Contact

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de serviciile mele?
1
Citește cu atenție în pagina de Servicii și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Apoi acționează butonul Comandă acum!, care te va direcționa automat spre Formularul de Comandă de mai jos.
2
Completează corect și complet toate rubricile Formularului de Comandă. Datele de naștere cu ora de naștere cât mai precisă (cu o eroare maximă de +/- 30 minute) sunt absolut indispensabile pentru orice serviciu astrologic. Doar pentru Studiul de Tarot(ST) nu este necesară ora nașterii. În schimb, pentru acesta e nevoie de o fotografie de-a ta clară și destul de recentă în format jpeg sau jpg(poate fi și mai veche, dar să nu-ți fi schimbat semnificativ înfățișarea). În ceea ce privește întrebările care privesc relațiile tale cu altă persoană (iubit, soț, copil, prieten/ă, etc) trebuie să indici numele mic al acesteia și fie date de naștere (fără oră), fie o fotografie de orice fel (nu este obligatoriu, dar dacă ai, va ajuta mult la precizia interpretărilor). Adresa e necesară pentru completarea facturii care va fi trimisă scanată, ca atașament la mailul prin care se livrează serviciul comandat. În fine, în caseta Mesaj, explică pe scurt și cu claritate situația existentă în fiecare domeniu de care întrebi. Apoi acționează butonul Trimite pentru a trimite comanda dorită.
3
Odată ce primesc comanda ta, în 24-48 de ore vei primi un mail pe adresa indicată de tine (deci, fii foarte atent/ă când o scrii în Formularul de Comandă). Este posibil să-ți mai cer niște lămuriri suplimentare sau o altă fotografie, dacă cea trimisă nu este potrivită pentru tarot. Când am toate informațiile, vei primi un mail de acceptare al comenzii cu denumirea Ok pt ...(numele serviciului comandat), în care se vor specifica și detaliile de plată, respectiv numărului contului bancar de persoană juridică. Dacă însă din cauze obiective, respectiv o perioadă foarte aglomerată cu comenzi sau perioada de concediu sau alte probleme, nu pot executa comanda într-un termen rezonabil, voi anunța perioada în care poate fi executată.
4
Studiul comandat va fi livrat, exceptând cazurile de forță majoră, într-o perioadă maximă de 10 zile lucrătoare. Toate studiile în format word vor fi trimise ca ataș la mail, iar cele în format audio mp3 fie ca atașament la mail (dacă nu sunt prea mari) sau vor fi încărcate pe un site de stocare, mediafire.com. În mailul de livrare al studiului, îți voi indica acel link (cu o adresă complicată și unică, unde este foarte bine ascuns și în siguranță). Odată ce îl descarci și am confirmarea primită și de la tine, acel link va fi șters de pe site și din arhivă.
5
ATENȚIE! Formularul de Comandă se completează o singură dată. Corespondența ulterioară se va purta prin adresa mea de e-mail astrolog.vesta@gmail.com și mailul indicat de tine în Formularul de Comandă.
Formular de COMANDĂ