Vise despre legături karmice

Vise despre legături karmice

10.11.2021 - Astrologie Natală

Am primit acum ceva timp, un email de la mii de km depărtare:

„Știu că sunteți ocupată și dacă nu puteți să-mi răspundeți atunci ignorați e-mailul meu, dar mi s-a întâmplat ceva și vroiam să vă întreb ce credeți dvs în calitate de expert de așa ceva. Duminica trecută am avut un vis în amănunt am visat că, cumnatul meu a făcut un accident de mașină în Ro. Deci am visat totul, în amănunt, mi-am sunat sora și i-am spus uite am visat urât, să aveți grijă cu mașina și i-am spus toate detaliile visului. O întreb unde este cumnatul meu și-mi spune că la un curs. Apoi vorbesc cu ea și luase legătura cu cumnatul meu să vadă ce face și află că, cumnatul meu exact la ora la care eu l-am visat în accident, a avut un accident și s-a întâmplat totul în detaliu exact așa cum i-am povestit eu sorei mele. Deci accidentul s-a întâmplat când eu îl visam în accident, cu absolut toate detaliile pe care le-am dat eu.


imagine
vise

 

Sora mea n-ar fi crezut dacă i-aș fi spus după, dar i-am spus înainte ca ea să știe că soțul ei a avut acest accident. Deci m-a cutremurat puțin ideea că am visat acest accident exact așa cum s-a întâmplat și la ora la care s-a întâmplat. Cumnatul meu e bine, ceea ce e cel mai important. Dar cum vedeți dvs asta? că eu sunt efectiv naucită. Credeți ca eu am putut să fiu acolo (sufletul meu bineînțeles), în timpul accidentului și să văd ce s-a întâmplat, să iau parte la acel accident? Eu îmi amintesc rar ce visez dar întotdeauna interpretez visele mele și mereu se întâmplă ceva, vise premonitorii însă niciodată așa ceva ca acum când nu cred că e un vis premonitoriu,  ci exact să visez ce s-a întâmplat, în același moment al întâmplării.”

 

I-am solicitat persoanei date suplimentare: "Dă-mi datele tale de naștere, ca să nu mai caut în agendă, că nici nu știu in ce an și perioadă le-am notat. Și sora ta când s-a născut?”

 

Răspunsul meu: ”Visul acesta nu e premonitoriu, căci nu ai visat cu ceva timp înainte, ci concomitent cu ceea ce s-a întâmplat, deci este un vis karmic. Legătura ta psihică nu este cu cumnatul tău, ci cu sora ta. Pentru tine a fost un fel de alarmă ca ea ar putea să sufere un necaz. Așa cum am intuit, între tine și sora ta există o puternică legătură karmică pozitivă și bazată pe o iubire pe care tu i-ai purtat-o și în altă viață. Pe de altă parte, tu ai o deschidere psihică și o vulnerabilitate emoțională destul de marcante. Practic, ești ca un aspirator pentru emoțiile celor din jur și mai ales, pentru acelea din ele care îți pot face rău. Mediul înconjurător, oamenii care sunt alături de tine, te pot răni fără să aibă această intenție, căci totul are, în tine, reverberații profunde. Rădăcina problemelor tale se află adânc în subconștientul tău și nu este ușor să le aduci la suprafață. Aceste dificultăți de relaționare își au rădăcina în copilăria ta, în primii ani de viață sau char în viața intrauterină. Ai fost un copil dorit? Mama ta a trecut prin vreo traumă atunci când era însărcinată cu tine? Ce relație a existat între tine și ea, de-a lungul timpului? Uneori, e posibil ca sursa problemelor să fie chiar într-o viață anterioară, mai ales dacă nu există nimic din problemele semnalate de mine mai sus și dacă ți s-a întipărit ideea că ești fără noroc și că orice ai face, eșuezi în a te simți iubită și împlinită. Rezolvarea acestor probleme care ar trebui să te elibereze de trecut, fie că e vorba de trăiri din această viață sau din altele, se poate face printr-o regresie în timp și închiderea acelor răni. O poți face prin ședințe de hipnoză, prin abordarea unor terapii complementare(reiki, homeopatie, terapia chakrelor, etc.).


Există la tine mai multe indicii ale unei karme familiale, un dezechilibru care vine dintr-o reîncarnare anterioară sau o karmă negativă creată de mama ta înainte de nașterea ta sau când era însărcinată cu tine. Pe de altă parte, într-o viață anterioară, sora ta a fost copilul tău și tu simți nevoia să ai și acum grijă de ea, să o ocrotești. De fapt, în viața asta chiar o vei ajuta să treacă peste niște greutăți, peste niște încercări dificile. Surioara ta are un job prin care servește oamenii, îi ajută într-un fel? Dacă nu este cazul, este posibil ca ea să treacă printr-o perioadă în care va fi în serviciul altora, va face sacrificii pentru persoane apropiate. Ar trebui să nu mai fie așa de perfecționistă, așa de atentă la toate detaliile și să se bucure mai mult, să vadă mai degrabă jumătatea plină a paharului, nu cea goală. Dacă misiunea vieții tale este contactul cu străinătatea, cu alte culturi, a ei este să se dedice altora, să ajute oamenii, să aibă grijă de cineva bolnav sau neajutorat."

 

Feed-back

Răspunsul primit de la acea tânără femeie a venit să confirme ceea ce am intuit mai întâi și apoi am verificat în astrogramele celor două surori:


"Vă mulțumesc din suflet pentru interpretare. Da, aveți dreptate, eu și pe sora mea și pe fratele meu, îi ocrotesc exagerat de mult, fratele meu îmi spune mamă și acum. ÎI iubesc enorm și mă gândesc mereu la ei. Eu nu m-am simțit niciodată iubită de mama mea, dealtfel se purta frumos cu mine doar când eram bolnavă, în rest era foarte ocupată cu munca ei și nu o interesa altceva, am suferit enorm de mult în copilărie . Chiar dacă acum îmi spune mereu că mă iubește și că sunt cel mai perfect copil al ei, eu tot nu simt asta, deși o iubesc și o ajut cât pot eu, dar mai mult cred că îmi e milă de ea. Noi am crescut cu bunicii pe care ăi ador, bunica e bolnavă, iar bunicul nu mai e. Dar de multe ori îl simt că vine lângă mine. Ei mă ocroteau tot timpul. Sora mea este profesoară și psiholog începător și lucrează la un post de radio în ..... DA, ea este enorm de dedicată oamenilor, animalelor, nu mai spun că le adună la ea și le îngrijește. Și este exagerat de perfectionistă, are mereu impresia că nu-i ies lucrurile perfect, deși este o fată foarte desteaptă și educată.


Ooo, aveți atâta dreptate, sunt un aspirator de emoții, mai bine nu ma puteați defini, exact așa sunt. M-am gândit și eu să merg la niște ședințe, nu mă deranjează că am grija asta de frații mei, doar să dea Dumnezeu să-i pot ajuta, fiindcă simt mereu că nu-i pot ajuta pe deplin. Dar de când sora mea a terminat psihologia, mă mai îndrumă și ea și îmi face bine să lucrez la dezvoltarea mea personală, deși nu e ușor de una singură. Vă mulțumesc din suflet pentru tot, acum m-ați mai luminat și-n privința visului pe care l-am avut ."

 

Și totul a început DOAR cu un vis...

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică