Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

24.08.2023 - Astrologie Natală

Pentru fiecare postare de pe pagina de Facebook și pentru fiecare articol de pe site, eu am cel puțin încă un subiect pe care-l analizez, trag concluzii, dar nu mai ajunge să fie făcut public. Nu pentru că nu aș vrea, ci pur și simplu din lipsă de timp. Acum un an, mă pregăteam să vă scriu despre Legea Talionului, iar subiectul fusese inițiat tot de un eveniment asemănător cu cel al morții violente a șefului Wagner, ”trădătorul”, cum l-a numit Vladimir Putin, acum două luni, în timpul rebeliunii sale. În seara zilei de 20 august 2022,, pe când Daria Dughina se întorcea de la un festival, mașina fiicei ideologului lui Putin a sărit în aer și a fost mistuită de flăcări. La acel moment, eu aveam niște dubii că ea era persoana moartă în atentat, căci așa a fost clasificat de FSB, Serviciul Federal de Securitate. Ulterior, cercetând astrograma ei și a tatălui ei, am înțeles că în ciuda unor nepotriviri, ea a fost cea care a murit cel mai probabil în acel atac. Rusia a dat vina pe Ucraina pentru acel atentat, dar așa cum analiza astrologică mi-a indicat, atentatul a fost o eroare, căci ținta ar fi fost tatăl ei, care cu câteva secunde înainte de a pleca și el de la același festival, a cedat mașina fiicei lui. Daria Drughina avea Marte retrograd în Rac conjunct cu Procyon, o stea malefică, care aduce succes, implicație în politică, urmate de un dezastru, violență și cruzime. În momentul atacului terorist, Pluto retrograd în Capricorn, era în opoziție perfectă la acest Marte.

 

Legea Talionului, cunoscută și ca ”ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”, este una din cele mai vechi legi din istoria umanității. Ea se bazează pe o reciprocitate a crimei și pedepsei, , cuvântul ”talion” provenind din latină, ”talio”, care înseamnă la fel, similar, asemenea. Este pomenită și în Vechiul Testament, ca fiind o componentă de bază a justiției mozaice, evreiești. Deși azi, ea pare o lege foarte crudă (oare așa să fie, în toate cazurile?), ea a înlocuit practici de pedepsire mult mai sângeroase, în care pentru o viață luată, plătea întreaga familie a ucigașului sau chiar o întreagă comunitate.

 

Așa cum am analizat eu astrograma președintelui rus, Putin are un apetit de nesatisfăcut pentru răzbunare și Legea Talionului s-ar putea să fie mult prea blândă pentru el. De fapt, rebeliunea lui Prigojin nu a fost dusă până la capăt, iar aparenta lui împăciuire și slăbiciune afișate în ultimele două luni de zile, față de Prigojin, au fost menite să-i reducă vigilența și pentru a se pune la adăpost de orice șantaj cu informațiile pe care acesta le avea. Având un Ascendent în Scorpion, cu Venus izolată acolo, cu o triplă conjuncție malefică chiar sus, pe Mijlocul Cerului (fața pe care el o arată lumii, în calitate de conducător), Vladimir Putin nu uită și nu iartă. Asta ar trebui să o știe mai ales cei care i-au fost apropiați, ca și Prigojin care a fost de trei ori decorat cu titlurile de erou: Erou al Rusiei și al celor două republici separatiste din Ucraina. Faptul că Putin a ordonat uciderea fostului său ”bucătar”, cum a fost supranumit Prigojin, este puțin la ce răzbunări e capabil să pună la cale, dacă este trădat.

 

Martele lui Prigojin este în Leu, la gradul 15, unul din cele mai rele din zodiac, care ocupă un loc proeminent în astrogramele criminalilor în serie, a celor care săvârșesc pedepse cu închisoarea pe viață. Deși nu sunt tranzite semnificative la Martele natal, sunt alte planete dificile implicate, care se poate să fi fost importante în astrograma lui (Saturn, Neptun, Pluto). Faptul că mâna lui dreaptă, executantul unor crime odioase, Dmitri Utkin, a murit și el în prăbușirea avionului doborât de o rachetă trimisă de la sol (potrivit declarațiilor martorilor oculari) nu este un motiv de regret pentru toți oamenii care au avut de suferit de pe urma lor.  Totuși, s-ar putea ca doborârea avionului să fi fost o răzbunare din partea liderilor armatei ruse, pentru cei 18 piloți uciși în timpul rebeliunii și umilința pe care au suferit-o atunci. De-abia în acest caz, lucrurile se complică foarte mult și Putin ar fi prins la mijloc.

 

 

 

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică