Finalul unei vieți irosite

Finalul unei vieți irosite

14.01.2021 - Astrologie Criminalistică

Ieri a fost executată prin injecție letală Lisa Montgomery, care își aștepta de 12 ani pedeapsa cu moartea. Până în ultima clipă, ea a trecut printr-un carusel al amânărilor, sperând să fie grațiată de președintele Trump în exercițiu sau dacă trecea de mandatul acestuia, de președintele Biden care a declarat că va renunța la aplicarea pedepsei cu moartea. Cea care a fost executată în noaptea de marți spre miercuri (ora 1:35, ora locală în Indiana, penitenciarul Terra Haute), nu a fost prima femeie executată în SUA după 70 de ani – așa cum eronat s-a scris în presă – ci prima care a primit sentința prin legea federală. Numai din 1974, au fost executate 16 femei în SUA, prin electrocutare sau injecție letală, dar fiind condamnate  de legile mai multor state americane și nu justiția federală.


imagine
Criminală și victimă

 

 

Lisa a comis o crimă înfiorătoare în anul 2004, când avea 36 de ani. Ea s-a întâlnit atunci cu o tânără femeie de 23 de ani, Bobbie Jo Stinnett, care era însărcinată în 8 luni, cu primul ei copil. A strangulat-o cu un cablu, apoi i-a tăiat abdomenul folosind trusa de cezariană pe care o adusese, și a luat prematurul cu ea. A doua zi, a fost arestată de poliție și copilașul, o fetiță, a fost salvat. Fetița trăiește cu tatăl ei natural și are astăzi 16 ani. Lisa Montgomery a avut însă o viață la fel de înfiorătoare ca și crima pe care a comis-o. La 3 ani dormea lângă surioara ei vitregă, în timp ce aceasta era violată de baby-sitterul care avea grijă de ele. Mai târziu, la 11 ani, a început să fie ea însăși violată de tatăl vitreg și atunci când încerca să se opună, era dată cu capul de podea, astfel încât a suferit leziuni ale creierului, evidențiate de RMN-uri făcute mult mai târziu. Tortura ei nu s-a oprit însă aici, căci partenerul de viață al mamei a adus grupuri de prieteni care să o violeze și să o sodomizeze. Sora ei mai mare a avut șansa să fie dată spre adopție într-o familie iubitoare și are o viață de familie împlinită în prezent, dar nu a mai ținut legătura cu Lisa, care a rămas în casa mamei alcoolice și sub teroarea iubiților pe care ea i-a avut. Avocații lui Montgomery au susținut că din cauza combinației de ani de abuz oribil și a unei serii de probleme psihologice, Lisei nu ar fi trebuit niciodată să i se acorde pedeapsa cu moartea. Ei au considerat că, în momentul crimei, Lisa era psihotică și nu avea legătură cu realitatea. Cu toate acestea, în micul oraș Skidmore, Missouri (doar 300 de locuitori), unde a fost comisă crima, există puțină simpatie pentru aceste argumente. Mulți locuitori cred că momentele finale ale lui Bobbie Jo Stinnett au fost atât de groaznice, încât sentința cu moartea a fost justificată.

Astrograma natală a Lisei, cea care a luat o viață nevinovată, nu arată foarte multe, căci nu cunosc ora ei de naștere și în funcție de aceasta, Luna poate fi în zodii diferite și aspectele pe care le face pot fi mai puternice sau mai slabe. O Lună în careu la Neptun poate arăta într-adevăr o mamă cu probleme alcoolice, dar și o distorsionare a realității, iar Lisa se dădea drept gravidă la momentul comiterii crimei, deși nu era. Apoi Mercur retrograd în Vărsător denotă o închistare, eventual probleme mentale, dar cel mai mult din viața ei de teroare o arată conjuncția celor doi malefici, Marte conjunct cu Saturn, în semnul violent al Berbecului. Dar poate cel mai frapant este felul cum se vede moartea victimei, în harta natală a copilașului scos din uterul ei, căci îi cunosc perfect datele de naștere. Pentru asta, folosesc tehnica caselor derivate, tehnică ce poate dezvălui, în astrograma natală a unei persoane, evenimente importante din viața copilului, părinților sau partenerului de viață ale acelei persoane. Harta natală a Victoriei Jo Stinnett, copilașul scos din burta mamei ucise în mod sălbatic, are Luna care reprezintă mama, conjunctă cu Uranus și în careu la Marte arătând moartea violentă la naștere (Luna e în casa a XI-a a fetei, care este a VIII-a a mamei, deci a morții ei). Soarele, guvernatorul casei mamei, este situat în casa a VIII-a a fiicei (moarte și regenerare, experiență transcendentală).


imagine
Victoria

 

 

Donald Trump nu a grațiat-o pe Lisa (grațiere nu înseamnă ștergerea pedepsei, ci comutarea ei în închisoare pe viață), dar și-a grațiat cuscrul pentru evaziune fiscală, pe președintele campaniei sale prezidențiale din 2016 și aliați politici sau agenți de securitate condamnați de justiția americană pentru masacre asupra civililor. Cunoscându-i bine firea președintelui american, căci am postat pe pagina de facebook de multe ori despre el (dați click pe lupa din partea de sus a paginii de facebook atașată site-ului, cu numele lui Donald Trump), eram aproape sigură că nu o va face. Tot ce am sperat eu, a fost o amânare a executării pedepsei, nu pentru că Lisa nu a comis o crimă îngrozitoare, ci pentru că însăși viața ei a fost o crimă îngrozitoare, în care complice a fost însăși societatea americană.

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică