Epidemia din China - Ultimul Avertisment

Epidemia din China - Ultimul Avertisment

20.12.2020 - Astrologie Mundană

Moartea Neagră sau Ciuma a fost una din cele mai violente epidemii pe care le-a cunoscut rasa umană. De fapt, mai corect ar fi să spunem că a fost o pandemie – o epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare, pe mai multe țări sau chiar continente. De-a lungul istoriei, multe alte boli infecțioase au provocat sau provoacă încă epidemii, precum variola, tifosul, holera, febra galbenă, tuberculoza și gripa. Unele au dispărut odată cu era antibioticelor și vaccinurilor, dar reapar din cauza nevaccinării sau pur și simplu, din multe alte cauze: aglomerări urbane, obiceiuri alimentare nocive și care predispun spre trecerea bolilor de la animale la oameni. Este stabilit până în prezent că 70 % dintre noile boli care infectează oamenii provin de la surse animale. Paradoxal, numărul mare al populației umane este o cauză, dar și o pavăză de la extincție din cauza unei pandemii. Cercetătorii au stabilit că oricât de contagios ar fi un virus sau o bacterie și oricât de mare ar fi mortalitatea în urma infecției asociate, numărul mare de indivizi, cu o atât de mare diversitate genetică, face ca să existe un număr suficient de oameni care să învingă boala și să asigure supraviețuirea speciei.


De mulți ani, epidemiologii din întreaga lume așteaptă sosirea lui Big One, a unui virus asemănător prin capacitatea lui de a face miliaone de victime, cu gripa spaniolă de acum 100 de ani. La populația de 1,5 miliarde din anul 1918, gripa spaniolă (o variantă de gripă aviară), a infectat o treime din ea, din care a ucis cam 10%, adică 50 milioane de oameni, mai mult decât toate epidemiile de ciumă și mai mult decât victimele celor două războaie mondiale. Atât de mici și atât de simple (nici nu sunt considerate ființe vii), virusurile pot să distrugă și să transforme viața pe pământ, într-un mod dramatic. Și mai e ceva care face ca virusurile să fie atât de periculoase: spre deosebire de bacterii, care sunt stabile, neschimbate în genomul lor, virusurile se schimbă rapid, se combină unele cu altele, chiar și între specii, de la păsări, mamifere și oameni.


La jumătatea lunii decembrie, în orașul chinez de 11 milioane de locuitori, Wuhan, un grup de oameni s-au îmbolnăvit de un tip de pneumonie de origine necunoscută la acel moment. Informațiile ulterioare venite din China arătau că un număr considerabil de cazuri de oameni infectați cu noul coronavirus aveau legătură cu o piață de animale vii. Numai că nu pe 12 decembrie, cum s-a scris cel mai mult în presa internațională, a apărut primul caz al acestei boli care se anunță a avea toate șansele să declanșeze o pandemie. În jurnalul medical ”The Lancet”, am găsit referințe despre primul caz confirmat al acestei epidemii în plină desfășurare. Vineri 24 ianuarie, a apărut un articol în The Lancet, articol redactat de un grup mare de cercetători chinezi din mai multe instituții și care oferă detalii despre primii 41 de pacienți spitalizați care au confirmat infecții cu ceea ce a fost supranumit coronavirus nou 2019, dar și despre primul caz care ar fi apărut de fapt la ... 1 DECEMBRIE 2019. Ei, treaba asta m-a pus serios pe gânduri cu privire la originea acestei infecții despre care se vehiculează că s-a transmis ba de la lilieci, ba de la șerpi, prin cumpărarea acestora din piața de fructe de mare din Wuhan. Primul caz, cel din 1 decembrie, ca și o treime din grupul inițial de 41 de pacienți din 12 decembrie, nu au avut NICIUN contact cu piața de fructe de mare. Mai mult, nu a existat nicio legătură între primul pacient și primul lot de îmbolnăviri, existând o fereastră de timp ciudată pentru o boală contagioasă.

imagine
Primul caz pe harta Chinei

 

Iată ce arată harta astrologică a primului caz, raportată la harta natală a Chinei (ziua proclamării Republicii Populare Chineze) :

  • Uranus retrograd în tranzit, în zodia Taurului, face careu la Luna natală a Chinei. Uranus arată evenimentele neprevăzute, șocante, perturbatoare, iar Luna guvernează în harta Chinei casa a VI-a (în Rac), care semnifică bolile acute.
  • Luna în tranzit este în semn și conjunctă cu Luna natală, respectiv gradul 5 Vărsător, în casa I a Chinei, care arată vitalitatea, sănătatea
  • Pluton în tranzit se apropie de conjuncție perfectă cu Jupiter, ce reprezintă expansiunea bolii atât prin natura sa, cât și pentru faptul că guvernează, în harta Chinei, casa a XI-a (în Săgetător), casă care semnifică epizootiile, epidemiile, molimele.

Harta astrologică a primului caz de coronavirus mi-a dezvăluit ea însăși ceva tulburător. Nu, nu am analizat aspectele standard, ci un impuls m-a făcut să caut alte indicii. Mi-am adus aminte de un asteroid despre care eu am mai scris, Lucifer (în acest articol: http://astrovesta.com/articole.php?id=82 ), și care mi-ar fi arătat dacă și-a ... băgat cineva ”coada” în toată povestea asta cu acest virus apărut în împrejurări economice și sociale foarte interesante: în plin război comercial China/SUA, cu SUA având datorii masive către China, cu probleme în provincia Hong Kong-ul care nu e deloc încântată de controlul Chinei, cu Brexit și apropierea pe care a declarat-o premierul britanic că ar dori s-o aibă față de China, și multe altele. Apoi mi-am mai adus aminte de o planetă trans-neptuniană, despre care încă nu am scris niciun articol, dar despre care am aflat că apare în poziții foarte evidente în tot ce ține de boli și probleme medicale. Este vorba de planeta Hades, care guvernează bolile infecțioase, invalidante, cu debut lent (perioada de incubație a infecției cu noul coronavirus este destul de mare și ce e mai grav, este contagioasă înainte de manifestarea simptomelor) și recuperare și mai lentă. Deci, Nodul Nord în Rac conjunct cu Hades și conjunct cu Lucifer. Racul îmi sugerează probleme cu hrănirea, ceva ce ține de alimentație, dar și posibilitatea ”nașterii” acestui virus dintr-o eprubetă de laborator (Hades – locurile ascunse, izolate, secrete bine păzite).

imagine
Primul caz

 

Adevăratul pericol este Big One
Așa numesc oamenii de știință virusul gripal (cu caracteristicile antigenice probabile H5 sau H7) care va fi capabil să ucidă, când se va transmite la om, chiar 30% dintre persoanele infectate. SARS este o boală gravă, dar nu cea mai gravă. COVID-19 este o boală gravă pentru anumite categorii de risc. Big One va fi o epidemie de gripă atât de severă, încât cercetătorii o aseamănă cutremurului care-i amenință pe locuitorii din San Francisco. Dacă nivelul socio-economic al țărilor sărace nu va crește, acestea vor continua să exporte epidemii. De asemenea, dacă China nu-și va interzice piețele imense de animale vii, în care stau laolaltă animale sălbatice, oameni și animale domestice, va rămâne - și din cauza populației sale numeroase și dispuse în aglomerări urbane de zeci de milioane de locuitori – iarăși va porni o nouă pandemie de acolo. În plus, materialul genetic al virusurilor animale se combină ușor cu cel al genelor virale umane, astfel ca probabilitatea ca această combinație să devină devastatoare crește și mai mult.


Concluzie

Combinația dintre obiceiuri umane nocive – fie că e vorba de consum alimentar de animale sălbatice, fie condiții precare de viață - și erori de manipulare a băncilor de virusuri, este una care va da naștere, peste ani (poate fi câțiva ani, un deceniu sau puțin mai mult) unei pandemii mult mai devastatoare decât cea cu care ne confruntăm în prezent. Aceasta ar putea fi însă și o resetare a civilizației umane și o reducere suficientă a numărului locuitorilor, pentru a salva planeta de schimbări climatice devastatoare.

 

Sursa informațiilor privind primul caz de coronavirus: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30183-5/fulltext

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică