Centrul galactic, cheia vieții și morții galaxieie noastre

Centrul galactic, cheia vieții și morții galaxieie noastre

18.06.2015 - Astrologie Mundană

Nu sunt unul din acei astrologi care sunt mereu cu ochii pe aspectele planetare ale zilei, ca să vadă dacă vor fi condiții favorabile sau dificile pentru a face una sau alta. Probabil că Martele meu din casa Personalității și Luna în Săgetător îmi conferă un grad suficient de independență și chiar de rebeliune, convinsă fiind că am suficient liber-arbitru pentru a încerca să-mi împlinesc dorințele. De obicei mă uit după ce o perioadă a trecut și asta numai dacă mi se pare că lucrurile au mers prea ușor sau dimpotrivă, dacă am întâlnit mai multe piedici decât ar fi fost normal.


Ieri m-am simțit tare obosită, deși dormisem suficient în noaptea anterioară și o senzație de slăbiciune chiar nu este ceva obișnuit pentru mine: sunt sănătoasă și, în general, am multă energie, chiar prea multă. Apoi m-a sunat fiica mea spunând că simte că nu are putere și îmi cerea să îi recomand niște surse naturale de vitamine și minerale, eu fiind „medicul naturist” al familiei. După amiază am mers la o întrunire și am auzit mai multe persoane care comentau tot despre stările lor de slăbiciune. De-abia atunci am zis că trebuie să caut, să văd care ar putea fi cauza energetică și astrală a acestei situații. Cu atât mai mult cu cât primind un email de la o prietenă din Canada, și ea mi-a descris că trece prin aceleași stări.


De la început mi-a fost clar că trebuia să fie un aspect planetar foarte puternic, care să implice omenirea la nivel global și care să se petreacă destul de rar ca să nu constituie o regulă influența lui. Realizând harta astrologică a zilei, am fost uimită să văd că nu era nicio conjuncție teribilă a vreunei planete grele și lente și cum nu sunt dintre aceia care caută aspecte acolo unde nu sunt (dând, de exemplu, o importanță exagerată unor aspecte planetare minore) mă întrebam unde și ce să caut. Apoi mi-am adus aminte de un element astrologic relativ nou descoperit, despre care citisem acum câțiva ani, dar pe care eu nu l-am luat până acum în considerare.


În anul 1932, un inginer de la laboratoarele Bell Telephone era în căutarea sursei energiei statice care afecta liniile telefonice ce traversau oceanul. El a construit un radiotelescop pentru a o detecta și a descoperit că această energie provenea dintr-un punct în spațiu care corespundea centrului aproximativ al galaxiei noastre. Acest punct se află azi pe undeva la gradul 27 Săgetător. Astronomii nu i-au dat prea multă importanță, dar au existat astrologi care au spus că acest punct ar putea fi o descoperire la fel de importantă ca cea a planetei Pluton. Prin anul 1960, scanând acest punct central al Căii Lactee, galaxia noastră, s-a ajuns la concluzia că acolo se află o uriașă gaură neagră de mărimea unei stele mari, dar cu o masă imensă comparabilă cu cea a ... patru milioane de sori. Această gaură neagră este ca o lumânare uriașă care emană energie sub formă de radiații puternice în infraroșu.


Ei bine, în perioada 17-20 iunie, Soarele nostru aflat în intervalul (25-29)Gemeni se poziționează într-o opoziție cu Centrul Galactic situat undeva în jurul lui 26Săgetător (un orb de +/-2 grade). Deoarece sistemul nostru solar se învârte în jurul Centrului Galactic așa cum planetele se învârt în jurul Soarelui, putem spune că Centrul Galactic este Soarele Soarelui nostru. Practic, la opoziție, Soarele nostru este puternic eclipsat, drenat de energia lui și astfel ne afectează vitalitatea. S-ar putea ca unii pământeni să fie mai puțin sensibili, dar cei care sunt destul de evoluați pentru a percepe energiile subtile ale universului, cei care au Soarele, Luna sau Ascendentul în zodii de Foc (și mai ales în Săgetător) pot să perceapă destul de bine această devitalizare. Sunt foarte puțini astrologi care folosesc pe astrogramele individuale și poziția Centrului Galactic. Ei susțin însă că acesta ar putea fi al doilea centru de forță al individului, după Soare. Nu este ceva exagerat, căci Centrul Galactic reprezintă cea mai puternică forță gravitațională din galaxia noastră. Se poate ca percepția lui să fie influențată și de gradul de evoluție al individului și, în mod cert, depinde de gradul de evoluție al umanității, la nivel planetar.


imagine
Centrul GalacticPartea bună a acestei perioade este însă faptul că aceste emanații de energie infraroșu pot să deblocheze subconștientul și să deschidă chakra coroanei. Fac această conexiune atât în calitate de astrolog, cât și datorită faptului că sunt practicantă reiki și pot să percep mai ușor anumite energii. Chakra coroanei este situată în vârful capului și coordonează creierul, echilibrul fizic și psihic, vorbirea, vederea, somnul și producția de serotonină. Este chakra intuiției pure, care realizează clarvederea, conexiunea cu Creatorul și accesul la cunoștințele cronicii Akasha, această memorie cosmică (totul despre ce a fost și ce va veni). Fără această conexiune, probabil că nici eu nu m-aș fi gândit la o informație de mult procesată și aparent uitată. Eu mă gândesc și la faptul că atunci când Centrul Galactic se va alinia cu Soarele nostru (va fi conjunct cu el în intervalul 25-29Săgetător, ceea ce corespunde perioadei 17-21 decembrie), va fi iarăși o perioadă interesantă de urmărit. Atunci mă aștept la o creștere a energiei, deși trebuie să vedem și să experimentăm mai mulți și pe o perioadă mai mare de timp pentru a înțelege acest nou concept astrologic.


Eu vă aștept cu impresiile și comentariile voastre pe pagina de Facebook a siteului https://www.facebook.com/astro.vesta , pentru a descoperi împreună mesajele astrelor.AstroVesta®                                              18.06.2015

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică