Ceasul rău din Muntenegru

Ceasul rău din Muntenegru

26.06.2013 - Astrologie Mundană

În 1977, aveam aproape 18 ani și o întâmplare de la cutremurul ce a avut loc în acel an, m-a făcut să mă întreb, pentru prima oară în viață, câtă libertate avem cu adevărat să ne alegem destinul. În zilele ce au urmat cutremurului, la unul din blocurile prăbușite, un civil ajuta armata, dar spre deosebire de alții ca el, nu striga pe nimeni și nu căuta pe nimeni. A fost întrebat dacă are pe cineva drag care locuia acolo, dar el a povestit cum în ora premergătoare cutremurului a încercat să ia masa, împreună cu prietena lui, la restaurantul Dunărea, dar era plin. După aceea, a vrut să servească măcar o prăjitură la cofetăria Casata, unde au găsit, la o masă, un bărbat singur. Acel bărbat le-a răspuns că așteaptă pe cineva, așa că au ieșit dezamăgiți și au traversat strada neștiind încotro să se mai îndrepte. În acel moment, a început un vuiet îngrozitor și au văzut cum blocul în care se afla cofetăria se prăbușea în fața lor. Atât restaurantul Dunărea, cât și cofetăria Casata au fost în blocuri care au fost distruse de forța cutremurului, prinzând în strânsoarea zidurilor lor zeci de vieți omenești. Acel bărbat care „fentase” moartea se considera dator victimelor neștiute din clădirea în care ar fi putut să fie și el, dar Ceva sau Cineva i-a călăuzit pașii departe de pericol.

 

         Ulterior, viața și mai ales studiul astrologiei mi-au furnizat multe dovezi despre faptul că, deși avem libertate de alegere asupra modului cum călătorim pe drumul vieții, bornele, încercările de-a lungul lui, sunt bine definite ca formă și moment de producere. Nu întâmplător la accidentul de la Mihăilești Buzău din 2004, în care un camion încărcat cu 20 tone de azotat de amoniu a explodat, au murit oameni care nu s-au cunoscut și care s-au regăsit, printr-o ciudată atracție fatală în acel loc și în acel moment: săteni curioși, șoferi și pasageri aflați în trafic, ziariști, pompieri. Accidentul în sine a fost doar un pretext pentru ca ei toți să-și întâlnească destinul. Am constatat că evenimentele acestea tragice, fie că e vorba de accidente sau sunt de altă natură, sunt favorizate de anumite conjuncturi planetare.

 

         În aceste zile, mi-a atras atenția din perspectivă astrologică faptul că accidentul din Muntenegru a avut loc într-o zi de Lună Plină. Duminică 23 iunie, la ora 14:32, ora Bucureștiului a avut loc opoziția Lună-Soare, cu Luna în Capricorn într-un grad care se află exact pe Soarele din astrograma României, cea asociată revoluției din 22 decembrie 1989. Luna semnifică, într-o astrogramă a unei țări, oamenii din popor și se află aici chiar în casa transporturilor, a drumurilor, șoselelor, podurilor și viaductelor. Capricornul, ca semn de Pământ, arată solul, munții, stâncile, prăpăstiile, zonele accidentate. Casa (domeniul din zodiac) în care se află Luna este în Săgetător, care semnifică călătoriile la mare distanță, totul descriind astfel, cu o acuratețe de necontestat, accidentul nefericit în care au murit 18 cetățeni români.

 

imagine
 

 

         Am înregistrat, de-a lungul ultimilor ani, printr-o muncă atentă de observație, multe evenimente tragice care au coincis cu fenomenul de Lună Plină.

 

·        Cutremurul din 4 martie 1977: A doua zi după cutremur a fost o Lună Plină în Fecioară, semn de Pământ, care este asociat mișcărilor scoarței terestre. De cei ocupați cu salvarea celor prinși sub dărâmături, Luna Plină  a fost considerată un avantaj, căci lumina și ușura astfel munca lor.

Vezi materialul „Cutremurele din România” aici: http://www.astrele.ro/2011/03/29/cutremurele-din-romania/

·        Explozia de la Cernobâl din 26 aprilie 1986: Cu o zi înainte avusese loc o Lună Plină în Scorpion (semnul morții și distrugerii) în conjuncție cu Pluton (planeta care descrie energia atomică, descoperită odată cu procesul de fisiune nucleară de către Enrico Fermi).

Citește și articolul „Cernobâl: un experiment reușit?http://www.astrovesta.com/articole.php?id=26

·        Cutremurul din Sumatra indoneziană din 26 decembrie 2004: Un cutremur devastator care a produs 120.000 morți, având 9,1 grade pe Richter și o durată fantastică de 10 minute. La aproximativ 12 ore a avut loc momentul exact de Lună Plină în Rac, semn de Apă, căci valurile uriașe au fost cele care au provocat distrugerile masive.

·        Accidentul de microbuz din Vaslui, din 7 septembrie 2006: în aceeași zi, a avut loc o Lună Plină în Pești, semn karmic, care desemnează și confuzia, greșelile provenind din inconștient sau inconștiență (vehiculul nu era autorizat pentru transport persoane și totuși șoferul s-a angajat într-o depășire iresponsabilă).

·        Accidentul aviatic de la Clinceni din 5 iunie 2009: A doua zi a fost Lună Plină în Săgetător, semnul optimismului și temerității (pilotul, comandantul aerodromului, se angajase într-o acrobație extrem de dificilă și periculoasă).

·        Cutremurul din Japonia din 11 martie 2011: A avut loc cu 5 zile înainte de fenomenul de SuperLună (Luna la o distanță foarte mică de Pământ), ce a coincis de fapt cu o Lună Plină în Fecioară, semn de Pământ.  Declanșarea evenimentului a fost însă grăbită de intrarea lui Uranus în Berbec ( a avut loc chiar pe 12 martie, a doua zi după cutremur), care este planeta neprevăzutului, a accidentelor și a evenimentelor neașteptate și brutale. Berbecul e semn de Foc, urmând după Pești, semn de Apă, arătând perfect succesiunea dezastrului: întâi a fost tsunami-ul care a lovit reactoarele centralei de la Fukushima, care apoi au explodat emanând radiații radioactive.

         Vezi materialul „Omenirea încotro: schimbare sau haos?” aici:

         http://www.zodii.ro/zodiac/*id_217-articles_articol.html

 

         Concluzia la care am ajuns eu în urma acestor sincronicități uluitoare și inexplicabile pe baza bunului simț și chiar prin matematica probabilistică este aceasta: „Coincidențele sunt modul în care Creatorul vrea să rămână anonim, iar ÎNTÂMPLAREA este un nume pentru o lege universală încă nerecunoscută de majoritatea oamenilor de știință.”

         Dar toate la timpul lor...

 

AstroVesta®

 

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică