Asteroidul pandemiei de coronavirus

Asteroidul pandemiei de coronavirus

25.11.2021 - Astrologie Mundană

În astrologia criminalistică, se folosesc foarte mult asteroizii și o parte din ei sunt aleși pentru omonimia lor (pentru că au denumire asemănătoare sau identică cu numele victimei, răpitorului, asasinului sau a locului unde s-a petrecut fapta). Deși pare oarecum aiurea, ați rămâne perplecși să aflați ce multe și precise  informații se pot obține astfel și doar o lege a sincronicității – o lege divină, după părerea mea – poate explica potrivirile. Am fost la fel de surprinsă, acum vreo două săptămâni, să constat că există un asteroid al pandemiei de coronavirus. Am dat de el întâmplător căutând altceva și doar o colegă astrolog din Serbia ar mai fi scris despre el, în această calitate, de mesager astral al temutului virus. Eu îl aveam notat prima oară de acum câțiva ani, dar atunci nu i-am dat mare importanță (când am scris despre asteroidul Lucifer și semnificația lui în astrograma natală a președintelui Obama. Observasem atunci că el avea asteroidul Koronis conjunct cu Ascendentul său și părea să fie oarecum legat de dorința lui de a oferi, prin programul său Obamacare pe care l-a promovat), asistență medicală gratuită celor mai defavorizați din societatea americană.

 

După ce am studiat mai mult, azi pot să spun că asteroidul Koronis, având numărul #158, este foarte implicat în apariția pandemiei cu coronavirus. El face parte dintr-o familie de asteroizi și a fost descoperit, în calitate de corp ceresc, în ianuarie 1876. Este din piatră, foarte colțuros și provine, după cum spun astronomii, din ciocnirea a două corpuri cerești mari. Acum vine ceva și mai interesant: recent s-au descoperit particule în gheața din Antarctica care ”par” să aibă aceeași compoziție cu a acestui asteroid (am scris ”par” pentru că nu s-au luat eșantioane de pe Koronis, deși sonda spațială Galileo s-a apropiat mult în 1993, de familia de asteroizi din care face parte Koronis). Numele acestui asteroid vine din mitologia greacă, care ne spune că fiica unui rege din Thessalia cu numele de Coronis a fost sedusă de Apollo, dar cum acesta a abandonat-o, ea s-a întors la iubitul ei pământean. Asta l-a înfuriat mult pe Apollo care a pus-o pe sora lui, Artemis, s-o omoare pe Coronis. Numai că ea era deja însărcinată cu fiul lui Apollo, dar pruncul a fost salvat de Artemis, în timp ce pentru Coronis nu a existatnicio îndurare. Esculap a devenit apoi zeul medicinii la grecii antici, datorită puterilor lui vindecătoare, el căpătând instruire de la însuși Chiron, marele Vindecător. Esculap este patronul spiritual al medicilor și farmaciștilor de pretutindeni.

 

Printr-o coincidență tulburătoare, asteroidul de mai sus a intrat în zodia Vărsătorului în ultimele zile ale lui ... noiembrie 2019. La începutul lui decembrie, apăreau primele cazuri ale unei pneumonii grave ciudate care i-a nedumerit pe medicii chinezi. Vărsătorul este semn de Aer (elementul de transmitere a virusului) care semnifică masele mari de oameni și mijloacele moderne de transport. Wuhan este orașul cu o populație cât jumătate de Românie, din care au plecat către cele patru zări, oameni contaminați cu acel virus, căci acest oraș este cel mai important nod de cale ferată, rutieră, navală și aeriană din China Centrală. Absolut ”întâmplător”, în acel oraș, avuseseră ample manifestații de protest împotriva Partidului Comunist Chinez câteva luni mai devreme, în vara lui 2019. Tot ”întâmplător”, lângă oraș mai era și un laborator de nivel maxim de securitate biologică în care se studiau coronavirusurile liliecilor și capacitatea lor de a se transmite la alte mamifere.

 

imagine
Koronis

 

 

În harta primul caz cunoscut de îmbolnăvire cu coronavirus (1.12.2019), asteroidul Koronis este conjunct cu Luna, care guvernează casa sănătății și este situată în casa locurilor izolate și bine păzite, cum sunt laboratoarele. În astrograma momentului în care China a anunțat Organizația Mondială a Sănătății (31.12.2019), Koronis este conjunct cu Venus care se află în casa pandemiilor. Cinci zile mai târziu, OMS anunța lumii întregi cazurile de pneumonie din China, fără să anticipeze că ele vor fi semnalul primei pandemii din mileniul 3. Pe 11 martie 2020, OMS anunța din Geneva faptul că avem o pandemie: Koronis era în Pești și conjunct cu Mijlocul Cerului, punct astrologic care înseamnă recunoașterea publică.

 

imagine
Anunt pandemie

 

imagine
Pfizer

 

 

UPDATE 1.12.2021! Am descoperit anunțul Companiei Pfizer, cu privire la încheierea cu succes a testelor pentru vaccinul anti COVID-19. Având ora exactă, ridicăm harta orară și aici, supriză sau nu, Koronis este prezent într-un loc aparte și cu aspecte semnificative. Guvernatorul Ascendentului în Scorpion (vaccinul) este Marte, care este în casa creativității, conjunct cu asteroidul pandemiei Koronis. Casa a V-a în care se află este legată de a VI-a (a Sănătății), căci virusul(boala) și vaccinul sunt tot una, produc aceleași reacții în organism și vaccinul pleacă de la caracteristici ale virusului (proteina spike). Koronis este retrograd, ca și cum pandemia ar da înapoi datorită vaccinului, dar în casa Sănătății este Uranus care introduce hazardul sau apariția bruscă de noi variante ale virusului.


Citiți și ”Epidemia din China – ultimul avertisment”: https://astrovesta.com/articole.php?id=110

 

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică